0  

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ФОТОАПАРАТИ,
ФОТО АКСЕСОАРИ И ФОТО УСЛУГИ

 

Принтер Canon Pixma с 3 години гаранция

 

 

Изберете интелигентните офис устройства PIXMA G и вземете 3 години гаранция след регистрация.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MegaTank устройствата PIXMA G са едни от най-икономичните принтери на пазара. Перфектни за малък или домашен офис, интелигентни и функционални, принтерите MegaTank Ви позволяват да сте по-продуктивни с изключително голям капацитет за отпечатване без неудобството от честа смяна на мастилата. Отпечатвайте, без компромис с качеството до 18 000 черно-бели и до 7700 цветни страници с включените в комплекта мастила.
pixma-g

Изберете принтер и поръчайте от нашия магазин до 31.12.2022 г.

Canon Camera

PIXMA G650

Регистрирайте своя продукт след покупката тук

 

 

 

 

ПРОМОЦИЯ „3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ“

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

ПРОМОЦИЯ И ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА

  1. Организатор на промоцията е Canon CEE GmbH, регистриран на адрес Oberlaaer Strasse 233, 1100 Vienna, (наричан за краткост “Canon”).
  2. Тази промоция „3 години гаранция“ предлага удължаване* на гаранцията за избраните продукти с марка Canon (“промоционални продукти”), описани по-долу. 
  • *Удължаване = удължаване с една година на съществуващата валидна двугодишна търговска гаранция на Canon. За устройствата от серията PIXMA G, това е удължаване с една година на съществуващата валидна двугодишна търговска гаранция на Canon или печат на до 30 000 страници, което от двете настъпи първо.

  1. Освен изрично посочените промени в настоящия документ (във връзка с удължаването), съществуващата търговска гаранция за вашия продукт Canon е в пълна сила за гаранционното обслужване в рамките на посочения период. В случай на противоречие между условията на настоящата промоционална гаранция и търговската гаранция на Canon, предимство имат условията на промоционалната гаранция. 

ПЕРИОД НА ПРОМОЦИЯТА

  1. Промоционалните продукти трябва да бъдат закупени на територията на промоцията (определен по-долу), в периода 1 януари – 31 декември 2022г. Датата на покупката трябва да бъде удостоверена с валиден документ за покупка.

 

За да регистрирате своя продукт за промоционалната гаранция, моля изпълнете процедурата за подаване на заявка, като следвате инструкциите, описани по-долу.

Към пълните условия >>>

  Фотоапарати

Обективи

Видео и аудио

Памети и печат

Студийно оборудване

Рамки

Албуми

Аналогова фотография

Други

ПРИНТ ЦЕНТЪР

Блог

Магазини

Контакти

 
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване.
Повече за защита на вашите лични данни научете в Политиката на поверителност.
Повече за бисквитките може да научите тук.