0  

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ФОТОАПАРАТИ,
ФОТО АКСЕСОАРИ И ФОТО УСЛУГИ

 

LUMIX GH5S. БЪДЕЩЕТО Е ТУК

 

PANASONIC LUMIX GH5S. БЪДЕЩЕТО Е ТУК

РАЗГЛЕДАЙ ТУК

http://fotosviat.bg/product/1953/panasonic-lumix-dc-gh5s

 

GH5S е правилният избор за кинотворците. Поддържа видеозапис във висококачествено 4K без изрязване и 10,2-мегапикселов високочувствителен MOS сензор, предоставя просто невероятни филми, когато вдъхновението ви обземе.

Най-високото качество на видеото в историята на LUMIX

Видео с гладко качество C4K/4K 60p/50p

4:2:2 10-битов вътрешен запис

LUMIX GH5S предоставя революционен вътрешен 4:2:2 10-битов C4K/4K видеозапис. 10-битовият запис например ще възпроизведе всички тънкости в нюансите на небето и залезите без изкривяването, така типично за 8-битовия запис. Възможностите на фотоапарата за създаване на филми установяват прецедент в партизанския стил режисура. Освен това можете да записвате 4:2:2 10-битово видео в SD карта, докато едновременно предавате сигнала на живо през пълноразмерен HDMI порт*, свързан с външен монитор или записващо устройство. 4:2:2 10-битовият запис позволява достоверно възпроизвеждане на цветовете и надеждно градиране с над милиард цветове и четири пъти по-широка тоналност в сравнение с 8-битовото видео, за да се реализират професионалните намерения. * C4K/4K 4:2:2 10-битово 60p/50p видео е само изходен сигнал.

Предварително инсталирана функция за видеозапис V-LogL

Неутралната или плоска логаритмична („log“) гама крива улавя изображения с широк динамичен диапазон, идеален за цветова градация. Освен това функцията LUT дисплей подпомага експозицията ви, както и онагледяването на намерението на режисьора (напр. използвайте V-LogL за Rec.709 LUT за изглед HDTV). HDR (високият динамичен диапазон) е режим за възпроизвеждане както на ярките, така и на тъмните части на изображението, което именно му придава вида, в който го виждат човешките очи. Можете да изберете Hybrid Log Gamma (HLG) в стил на снимка.

Няколко аспектни съотношения – ексклузивно за LUMIX GH5S!

Макс. 10x видео на забавен кадър – VFR (Variable Frame Rate; променлива кадрова честота)

За да издигне изразителността на видеофилма още повече, серия от ефекти е достъпна с LUMIX GH5S. Функцията ВТК Ви позволява да записвате филми на забързан/ забавен кадър в качество C4K/4K (60 кадъра в секунда максимум 2.5 пъти по-бавно*) или FHD (240 кадъра в секунда максимум 10 пъти по-бавно*). Минималният оборот на кадрите за забързан ефект е 2 кадъра за секунда. * В 24p възпроизвеждане. Степента на ефектите варира в зависимост от формата на записване и честотата, а ъгълът на наблюдение намаля ако изберете оборот на кадри от 204 или по-висок.

Извеждане на 4:2:2 10-битов HDMI запис на живо и едновременен вътрешен запис

LUMIX GH5S предоставя възможност за 4:2:2 10-битово извеждане на изображение в реално време на външен монитор или записващо устройство чрез опционален HDMI кабел (пълноразмерен TypeA), като в същото време предоставя вътрешен 4:2:2 10-битов запис*. Подходящ е за професионално видео заснемане, което изисква прецизно наблюдение на изображението или високо качество на записа към външни кодек устройства (като ProRes). Поставката за кабел със заключване за HDMI кабела е включена в комплекта на LUMIX GH5S, за да предотврати проблеми с изключването според местоположението. * C4K/4K 60p/50p е само изходен сигнал

TC ВХ./ИЗХ. терминал

Времевото кодиране може да се синхронизира с външно устройство чрез използване на групиран BNC кабел за конвертиране. Това позволява по-лесно нелинейно редактиране на времевия отрязък на материал, сниман с множество фотоапарати. Поддържа се вход LINE чрез 3,5 мм жак за микрофон. Това прави възможно въвеждането на звуци от външно устройство за по-ефективна видео продукция.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ - ЗАПИСВАНЕ НА КЛИЕНТИ

https://lumix-gh5s.eu

 

 

 
 

  Фотоапарати

Обективи

Видео и аудио

Памети и печат

Студийно оборудване

Рамки

Албуми

Аналогова фотография

Други

ПРИНТ ЦЕНТЪР

Блог

Магазини

Контакти

 
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване.
Повече за защита на вашите лични данни научете в Политиката на поверителност.
Повече за бисквитките може да научите тук.