0  

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ФОТОАПАРАТИ,
ФОТО АКСЕСОАРИ И ФОТО УСЛУГИ

 

Фотографски конкурс на Canon за минималистични кадри

Фотографски конкурс на Canon за минималистични кадри

Canon обяви завръщането на своя ежегоден фотографски конкурс Redline Challenge, който ще приема участници до 16 септември 2023 г. 

В това издание конкурсът отправя предизвикателство към запалените фотографи да използват минималистичен подход и да заснемат кадър по темата „Пространство за дишане“. От участниците се очаква да заложат на правилото „по-малкото е повече“ и да покажат своята креативност по заснемането на обект по свой избор. 

Конкурсът е отворен за фотографи-ентусиасти от Европа, Близкия изток и Африка, които да покажат уменията си. Независимо дали става дума за пейзажна композиция, която използва негативно пространство, творческо изследване на форми и линии, или миг на авторско уединение – участниците могат да демонстрират своя талант в предпочитан от тях жанр. Всички участници имат шанс да спечелят Canon EOS R5 в комплект с изключително универсалния обектив RF 24-105mm f/4 L IS USM.

Изпращането на изображения за конкурса Canon Redline Challenge може да стане от всяко устройство. Получените кадри ще бъдат оценявани въз основа на композиция, креативност, технически умения и съответствие с темата на конкурса. Победителят ще бъде обявен през октомври. 

В миналогодишното издание на конкурса се получиха над 14 000 кандидатури на тема „История за части от секундата“. Победител тогава стана Иржи Дурдик – самоук фотограф от Чешката република. Той спечели с вълнуваща снимка с ефект на размазване от движението от състезание по мотокрос.  


За участие в Canon Redline Challenge 2023 е необходимо да посетите:

https://www.canon.bg/get-involved/redline-challenge/


Пълните условия, включително конкретен списък на участващите държави са обявени тук.

Сподели

      
  Фотоапарати

Обективи

Видео и аудио

Памети и печат

Студийно оборудване

Рамки

Албуми

Аналогова фотография

Други

ПРИНТ ЦЕНТЪР

Блог

Магазини

Контакти

 
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване.
Повече за защита на вашите лични данни научете в Политиката на поверителност.
Повече за бисквитките може да научите тук.