0  

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ФОТОАПАРАТИ,
ФОТО АКСЕСОАРИ И ФОТО УСЛУГИ

 

Canon EOS за всеки успешен фотограф

Canon EOS за всеки успешен фотограф

В зависимост от нивото, което всеки достига в своята кариера, фотографите имат различни изисквания към своята техника. Днес ще докажем това твърдение, представяйки семейството фотоапарати Canon EOS с техните отличителни черти, насочени към отделните типове потребители. Защо точно тях? Защото ако попитате сто фотографа кои са най-добрите производители на фототехника, основният процент ще ви отговорят именно Canon.

 

EOS за начинаещи

Ако сте убедени, че е време да започнете да снимате с фотоапарат, то Вие най-вероятно имате нужда от решение, което е лесно за използване, но в същото време гарантира високо качество на заснетите изображения и видеоклипове.

С модели като Canon EOS 800D, 250D, 2000D или 4000D успешно ще покриете първоначалните изисквания към своята фотография. Ще можете да добавяте креативни ефекти с натискането на един бутон. Ще управлявате своя фокус и други настройки директно от дисплея, сякаш работите със смартфон. Ще разчитате на бърз автофокус, който няма да Ви предаде във важните за Вас ситуации.

 

EOS за напреднали

Когато добиете увереност идва моментът да се качите едно стъпало по-нагоре с даващите отлично качество на заснетите изображения APS-C и Full-frame модели от среден клас. С тях можете да се потопите по-дълбоко в невероятния свят на фотографията, експериментирайки с нови идеи или проекти.

Canon EOS 6D, 850D или 80D ще Ви позволят да снимате при по-ниска осветеност, поради възможността за работа при по-високи нива на ISO. Още по-бързият и точен автофокус ще Ви помага при заснемането на бързо променящи се сцени. А, ако сте любители на видеографията бихте могли да разчитате на HD видео.

 

EOS за професионалисти

Когато търсите надеждност, производителност и креативност то професионалният клас модели на Canon ще отговори на високите очаквания на фотографите и техните клиенти. Те са надградени с устойчивост на различни метеорологични условия, прах и влага. Освен това са изработени от материали, които ги правят изключително здрави и същевременно леки.

Само се загледайте по време на спортни или модни събития и неизменно ще забележите логото на Canon.Професионалните фотографи задължително се доверяват на модели като 5D или EOS 1DX.

Последният дава възможност за работа с CFast 2.0 карти памет и процесор, който може да позволи запис на 170 снимки в RAW формат, преди да се забележи някакво забавяне в работата. Разбира се няма как да не споменем и възможността за заснемане на 4K видео, вграден GPS и много други екстри.

 

EOS за влогъри

Видеоблоговете са чудесен начин хората наистина да научат за Вас. За да заснемате качествено съдържание, имате нужда от подходяща камера. Особено важни тук са параметри като видео качеството, възможността за свързване и незабавно споделянеи въртящият се екран. Ето защо няма да сбъркате, ако изберете един от моделите Canon EOS M50 или PowerShot G7. Те са леки и изключително удобни, и гарантират отлично качество при снимане на видео. В допълнение се предлагат в комплекти, в които ще откриете микрофон, статив или резервна батерия – все неща, без които един влогър няма как да осъществи своите професионални клипове.

 

Станете част от поколението R

Безогледалните модели стават все популярни в последните години. Canon усъвършенства своята иновативна и позната EOS система, създавайки поколението R. Тя взима най-доброто от DSLR и го превръща в безогледална full-frame система, която дава нови и още по-добри възможности. Новото поколение идва с набор от нови обективи, даващи невероятно ясен образ. Не се безпокойте и ако сте инвестирали в обективи от сериите EF или EF-S. Новите модели фотоапарати, са съвместими с по-голямата част от тях, а за останалите е наличен адаптер. Тук няма как да не споменем моделите R3, R5, R6 и RP.

 

Вероятно се убедихте, че семейството в на Canon EOS има подходящ модел за всеки фотограф. А сега някои от тях са с допълнителни намаления. Затова побързайте да изберете най-добрия за своите фотографски начинания.

Сподели

      
  Фотоапарати

Обективи

Видео и аудио

Памети и печат

Студийно оборудване

Рамки

Албуми

Аналогова фотография

Други

ПРИНТ ЦЕНТЪР

Блог

Магазини

Контакти

 
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване.
Повече за защита на вашите лични данни научете в Политиката на поверителност.
Повече за бисквитките може да научите тук.