0  

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ФОТОАПАРАТИ,
ФОТО АКСЕСОАРИ И ФОТО УСЛУГИ

 

Canon обявява разработването на Canon EOS R5, способен да заснема 8К видео

Canon обявява разработването на Canon EOS R5, способен да заснема 8К видео

Canon Inc. обяви разработката на пълноформатния безогледален фотоапарат EOS R5, част от революционната система EOS R. Разработен спомощта наобратнатавръзка отпотребителитеи нуждите на пазара, EOS R5 се отличава с ненадмината скоростна снимане, висока разделителна способност, 8K видео и несравнима стабилизация на изображението,позволяващана фотографите и създателите на видео съдържаниеда разширят творческите си възможностии да заснемат действиетопо-добре от всякога.

 

Бързо и първокласно заснемане на изображения

С разработването на EOSR5, Canonпотвърждава ангажираността си към система EOS R и продължава да предоставя иновативни продукти на фотографите и създателите на видео съдържание. С невероятна скорост на снимане от 12 кадъра в секунда, използвайки механичен затвор и 20 кадъра в секунда, при използване на електронен затвор, EOSR5 предлага силно подобрена производителност. Комбинацията от скорост и резолюция на камерата ще постави нови стандарти и ще направи безогледалните камери идеален избор за всички фотографи - от сватбените до снимащите дива природа.

Изключителната оптична технология за стабилизация на изображението (opticalIS) на Canon и превъзходната електронна комуникация между обектива и камерата, силно се отличават в това най-ново допълнение към семейството на EOS R. Canonдори извежда авангардната си технология, разработена за EOSRгамата на следващо ниво, като добавя в EOSR5 наскоро разработената от компанията, вградена в камерата система за стабилизация на изображението (IBIS). Тази система, работейки в комбинация със системата за стабилизация на изображението в обектива, дава увереност на фотографите и създателите на видео съдържание, че в каквато и да е ситуация на снимане, заснетото съдържание ще бъде максималнoстабилизирано.

 

 

Бъдещето навидео съдържанието

EOSR5 е идеалната камера за онези, които искат да се отличават със своите снимки и  видео съдържание. Осигурявайки заснемането на 8Kвидео с кино – качествo, в по-широк спектър от условия, EOSR5 е отговорът на нарастващото търсене на висококачествено видео с висока резолюция във всички жанрове. Предлагайки четири пъти по-висока разделителна способност от сегашния 4Kстандарт, камерата дава възможност на създателите да снимат в широко 8Kи при нужда да изрязват до 4Kкартина.

 

Ричард Шепърд, маркетинг мениджър професионални продукти, заявява:

„Уверени сме, че EOSR5 ще разклати глобалния пазар на безогледални камери и сме развълнувани да видим съдържанието, което фотографите и създателите на видео съдържание ще могат да заснемат с това ново и изключително устройство в ръцете им.“

 

„Този ​​фотоапаратподчертаванашияангажименткъм безогледалните камери и необходимостта да подсигурим фотографията и създаването на видео съдържание в бъдещето. Стартирахме иновативната система EOSRпрез септември 2018 г. с гама от RFобективи и камерата EOSR.  Бързо създадохме още RFобективи и камерите EOSRPи EOSRa. EOSR5 ще се превърне в новата водеща безогледална пълноформатна камера Canon, осигуряваща изключително качество на изображението при заснемане на снимки и видео. “

 

Бързи комуникационни способности в движение

Доставянето на съдържание е също толкова важно, колкото и заснемането на снимки и видео. Ето защо EOS R5 ще поддържа автоматично прехвърляне на изображения от устройството към новата облачна платформа image.canon. Този автоматичен трансфер на изображения улеснява потребителите незабавно да разгледат съдържанието си на други устройства, когато са в движение. Нещо повече, EOS R5 разполага и с двойни слотове за карти, за удобство и сигурност.

 

Днес Canon обявява и пускането на RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM- най-новия обектив, който се присъединява към RF-линията обективи Canon за системата EOS R. Компанията разработва общо девет RF обектива, планирани за пускане през 2020 г., включителноRF 100-500mm f/4.5-7.1L IS USM и съвместимите удължители Extender RF 1.4x и Extender RF 2x.

Сподели

      
  Фотоапарати

Обективи

Видео и аудио

Памети и печат

Студийно оборудване

Рамки

Албуми

Аналогова фотография

Други

ПРИНТ ЦЕНТЪР

Блог

Магазини

Контакти

 
OK

Ползвайки този сайт, вие се съгласявате с Условията за ползване.
Повече за защита на вашите лични данни научете в Политиката на поверителност.
Повече за бисквитките може да научите тук.