Canon Winter CashBack

Canon Winter CashBack

 

Възползвай се от изгодните оферти на Canon. Разгледай промоционалните продукти със съответните стойности премия в брой и се запознай с условията на промоцията.

Промоцията „Премия в брой“ е валидна от до 31 януари 2017 г.

 

ИЗБЕРИ

Промоционални продукти

<линк селекция продукти>

Canon Cash BackCanon Cash BackCanon Cash Back

       
 

КУПИ

 

   

РЕГИСТРИРАЙ

Получи своята премия в брой

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Направете своята първа #SELFIELESSснимка

 

Всеки ден в света се публикуват милиони селфи снимки. Но идва коледа, празникът на чудесата и добрината. Момент, в който трябва да обърнем фотоапарата си и да го фокусираме къмдругите. Ние с гордост заставаме зад организацията „Червен кръст“, за да могат винаги да са в помощ, когато има нужда. Ето защо тази Коледа ние дарихме над 1 млн. евро, за да подкрепим техните благотворителни кампании.

 

Когато регистрирате продукта си за премия в брой, ще имате възможността да дарите цялата иличаст от сумата на Български Червен Кръст. Вашето дарение ще бъде насочено към различни благотворителни каузи, които биха ощастливили хора, които нямат към кого да се обърнат за помощ. Нека бъдем добронамерени към света около нас.

 

Научи повече за кампанията #SELFIELESS>>(http://canon.bg/selfieless)

 

 

 

 

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията е валидна от 14.11.2016г. до 31.01.2017г.

За да се включи в промоцията, участникът трябва да закупи промоционален продукт през периода на промоцията и да подаде валидна заявка за участие през страницата на промоцията www.canon.bg/wintercashback.

Крайният срок за подаване на заявки за получаване на парична премия е полунощ в сряда, 15 февруари 2017 г.

Заявки, подадени от фирми или от лица, които закупуват на едро (тоест повече от 4 промоционални продукта в рамките на периода на промоцията), не могат да участват в тази промоция.

Запознайте се с пълните условия на промоцията тук (“тук” – hyperlinktohttps://canon-cee-winter-promotion-2016.sales-promotions.com/bg/terms-and-conditions-promotion/?country_promotion=23)

 

 

 

Google +FacebookTwitterLinkedIn
Sitemap     © Всички права запазени. Фомус ООД.     WebDesignBG