НОВИ ПРОДУКТИ ОТ CANON

НОВИ ПРОДУКТИ ОТ CANON

Уважаеми Партньори,

 

Днес сме щастливи да обявим официално два нови продукта – EOS 200D, както и дългоочакваният EOS 6D Mark II.

 

Canon EOS 200Dе най-лекият в света DSLR на Canon с подвижен екран, той разполага с най-новите технологии от 2017 и споделя функциите на фотоапаратите от високия клас на Canon, осигурявайки най-добрите снимки по всяко време. От сенките до светлите зони и със зашеметяваща резолюция, EOS 200D дава контрол върху дълбочината на остротата, за да постигнете най-красивите си дефокусирани задни планове. Canon EOS 200D е създаден за търсещите стилен, лек и лесен фотоапарат. Независимо дали правите снимки или снимате видео, той е идеалният избор за всеки, който желае да споделя истории от всеки момент от живота си. Снимате залез над Тадж Махал или своето семейство и приятели вкъщи, компактният размер на EOS 200D означава, че той е правилният избор за всяки случай.

 

 

Canon EOS 6D Mark II,  наследник на EOS 6D, е изключително продуктивен DSLR фотоапарат с пълно-форматен сензор подходящ за разнообразни фотографски задачи, от пътуване до портрети. Той предлага огромни предимства на потребителите с подобрени възможности за снимане, допълнителен контрол и гъвкавост за постигане на тяхната визия за фотография. EOS 6D Mark II е разработен въз основа на обратната връзка от потребителите, като по този начин ще позволи на фотографите да надхвърлят своите граници и да продължат да развиват творчеството си. Със своя нов пълно-форматен сензор, DIGIC 7 процесор, 45-точкова авто-фокусна система и технология DualPixel CMOS AF, EOS 6D Mark II предлага изображения с най-високо качество и удовлетворява нуждите както на професионалисти, така и на любители.

 

Прикачени ще откриете прес съобщенията за двата фотоапарата, както и  спецификациите и няколко снимки.

 

Знаете EOS 6D Mark IIе дългоочакван от фотографската гилдия, затова се нуждаем от Вашата помощ, за да го популяризираме. За целта създадохме бележка в фен страницата ни във ФБ, която ще сме благодарни ако споделите с феновете си през Вашите канали. Ето и линка към нея: https://www.facebook.com/notes/canon-bulgaria/%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%B9-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D1%81-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-dslr-%D1%81-%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82/1914879715426237/

 

 

 

Реализирай творческото си въображение с най-новото поколение DSLR с пълно-форматен сензор; Canon Europe разкрива дългоочаквания EOS 6D Mark II

 

 

 

София, България, 29 юни 2017– Canon Europe, световенлидеррешениятазаизображения, представиднесдългоочакваният EOS 6D Mark II, предназначензастрастнилюбителии професионалнифотографи. DSLR с пълноформатенсензор, притежаващпоследнопоколениетехнологиина Canon, EOS 6D Mark II е създадензатезифотографи, коитоискатдаиздигнаттворчествотосинаследващо, по-високониво.

 

Canon EOS 6D Mark II, наследник на EOS 6D, е изключителнопродуктивен DSLRфотоапаратс пълно-форматен сензор подходящ за разнообразни фотографски задачи, от пътуване до портрети. Той предлага огромни предимства на потребителите с подобрени възможности за снимане, допълнителен контрол и гъвкавост за постигане на тяхната визия за фотография.EOS 6D Mark II е разработен въз основа на обратната връзка от потребителите, като по този начин ще позволи на фотографите да надхвърлят своите граници и да продължат да развиват творчеството си. Със своя нов пълно-форматен сензор, DIGIC 7 процесор, 45-точкова авто-фокусна система и технология DualPixel CMOS AF, EOS 6D Mark II предлага изображения с най-високо качество и удовлетворява нуждите както на професионалисти, така и на любители.

 

Новият 26,2 мегапикселов сензор на EOS 6D Mark II предлага на настоящите потребители на EOS 6D и на EOS DSLR-ис APS-C сензор ненадминато качество на изображението и подобрена производителност.Високият му динамичен обхват осигурява изключителна ширина на експонацията и осигурява на потребителите по-широки граници при снимане при ярка светлина.Подобрената чувствителност ISO 40 000, разширяема до 102 400, позволява на документалните фотографи да заснемат сцени дори и в най-тъмните нощи, с увереност, че всички детайли ще се запазят. Оборудван с най-новия DIGIC 7 процесор, технологиите в EOS 6D Mark II създават висококачествени файлове директно от фотоапарата. Дали снимат звездна нощ в градината си или Северното сияние, потребителите имат задачата да разширяват портфолиото си по нов, вълнуващ начин.

 

С EOS 6D Mark II потребителите могат да прилагат повече контрол върху творческата си визия, благодарение на 45-точковата авто-фокусна система, която може да бъде персонализирана и осигурява по-прецизно проследяване. Изборът на EOS 6D Mark II дава на потребителите възможността да улавят трудни сценарии с бързо и спонтанно движение, като например булка и младоженец, слизащи по стълби, покрити с конфети. С подобренията в обработката на изображения на DIGIC 7, EOS 6D Mark II може да предсказва движението на обект в кадъра и бързо да реагира. Със своите 6,5 кадъра в секунда EOS 6D Mark II отваря изцяло нови възможности. Портретите при оскъдна светлина са перфектни, благодарение на новата авто-фокусна система на EOS 6D Mark II, която притежава способността прецизно да фокусира върху обектите дори при най-слабото осветление.

 

Известната технология Dual Pixel CMOS AF на Canon позволява прецизно проследяване, както и гладко и бързо фокусиране при снимане на видео. Тези функции са голямо предимство при снимане на макро и продуктова фотография с помощта на Live View екрана.

 

EOS 6D Mark II е първият EOS с пълно-форматен сензор който притежава вградена 5-осова стабилизация при снимане на видео, която компенсира разклащането при снимане от ръка и в движение. Подвижният сензорен LCD екран позволява на потребителите да фокусират с докосване на екрана и да го въртят при заснемане на необичайни перспективи или при снимане в тълпата.

 

EOS 6D Mark II е първият фотоапарат Canon, който притежава режим 4K time-lapseвидео и интервалометър за повече  разнообразие при снимането на филми. Да бъдеш творец е още по-лесно, а снимането на видео в резолюция до 4К е идеално при снимане на брилянтни звездни пейзажи.

 

EOS 6D Mark IIпредлага още по-умна свързаност и разполага с Wi-Fi и Bluetooth[i]за постоянна връзка. Потребителите получават повече гъвкавост при прехвърляне на снимки към смарт устройства за споделяне на своята работа и ускоряване на работния процес. Възможностите му позволяват на фотографите да управляват фотоапарата от своя смартфон и да снимат снимки и видео от разстояние – за тези, които се притесняват да не обезпокоят обекта с движението си, например при снимане на пеперуда. Вграденият GPS записва местоположението и прави хроника на местата, където сте създали историите си.

 

EOS 6D Mark II е задължителният фотоапарат за потребители, търсещи винаги най-високото качество на снимките, даващи живот на историите, които създават. С прецизността на EOS 6D Mark II фотографите имат увереността да снимат без да се притесняват за светлинните условия и да се концентрират върху творческите си идеи. EOS 6D Mark II е компактен и лек DSLR с пълно-форматен сензор. Устойчив е на прах и влага и е идеален за ежедневно снимане, удовлетворявайки нуждите на потребителите с високата си продуктивност. EOS 6D Mark II дава на фотографите надеждност и сила да разкрият творческите си амбиции и възможност да се изразят по нови, впечатляващи начини.

 

 

 

  

 

Поздрави

Google +FacebookTwitterLinkedIn
Sitemap     © Всички права запазени. Фомус ООД.     WebDesignBG