СЕДМИЦИ НА ОБЕКТИВИ CANON

СЕДМИЦИ НА ОБЕКТИВИ CANON

Купи обектив Canon до 19 март 2017г. и вземи -10% отстъпка от цената.

 

 

Притежаваш DSLR фотоапарат Canon EOS. Снимаш с наличните ти обективи, правиш страхотни пейзажни снимки, портрети, снимаш приятелите, децата, храната, но усещаш, че имаш нужда от още малко. Още малко да отвориш блендата, за да акцентираш върху обекта на фокус, още малко да се приближиш, за да композираш това, което искаш или още малко да се отдръпнеш, за да събереш всичко, което искаш в един кадър.

За да те улесним в решението да допълниш фотографската си екипировка, ние намалихме всички наши обективи с -10%.

 

 

 

 

 

 

От тук можете да изберете вашият обектив

Условия на пормоцията:

Промоция е валидна за всички обективи Canon от 24 февруари до 19 март 2017 г. в търговските обекти на партньорите на промоцията „Седмици на обективи Canon“.

Отстъпката се изплаща в момента на покупката на продукта в търговските обекти на партньорите на промоцията „Седмици на обективи Canon“.

Не всички продукти, обект на тази промоция, са налични във всички търговски обекти на партньорите на промоцията „Седмици на обективи Canon“ . Партньорите на промоцията предлагат само онези продукти, с които обичайно търгуват. Информация за наличните продукти можете да намерите в интернет страниците на партньорите.

Промоцията е валидна само за крайни клиенти (не важи за търговци) и не може да се използва за обективи, включени във фабрични комплекти с DSLR. Всеки клиент може да купи до общо пет промоционални продукта.

 

 

Google +FacebookTwitterLinkedIn
Sitemap     © Всички права запазени. Фомус ООД.     WebDesignBG