Вашите снимки - произведение на изкуството! Февруари: Hahnemuhle William Turner

Вашите снимки - произведение на изкуството! Февруари: Hahnemuhle William Turner

Замисляли ли сте се някога за значението на медиата, върху която печатате своите снимки?

Най-вероятно сте запознати поне с рализката между матовата и гланцовата хартия и знаете, че традиционните гланцови хартии предлагат по-голям контраст и наситеност на цветовете на снимките... за сметка на отблясъците, които се получават върху "лъскавото" покритие.

В света на съвременния фотографски печат нещата са малко по-сложни. В момента има огромен избор от медии (хартии), като използването на всяка една от тях придава различно усещане за снимката. Различните хартии по различен начин възпроизвеждат цветовете, полутоновете и контраста на изображението и изборът на медиа е особено важен за това как ще се възприема отпечатаната фотография.

Фото Свят предлага над 40 вида различни фотохартии. А там, в света на професиналните фотографски хартии, се откроява името Hahnemuhle (Ханемюле) - немска фирма, която от 1584 г. (няма грешка в годината) е специализирана в създаването на най-добрите хартии за художници и артисти. 

С акцията "Вашите снимки - произведение на изкуството!" всеки месец ще ви предлагаме професионална арт медиа Hahnemuhle на преференциална цена. 

През месец февруари сме подбрали Hahnemuhle William Turner. Хартия с матова акварелна текстура. Идеална е за репродукции на традиционни произведения на изкуството, както и за впечатляващи и изразителни фотографии.

Мостра William Turner

Кръстена на английския художник Джоузеф Малорд Уилям Търнър, тази хартия ще придаде неповторимо романтично усещане на отминали времена на вашите снимки и/или картини.

При нас имате възможност да отпечатате изображение с перфектно качество във всеки размер до 60 см. х 90 см. на изключителни цени само през февруари (трябва да знаете, че снимките с любимия човек изглеждат страхотно отпечатани по този начин)

Услугата се предлага в нашия магазин на ул. Шипка 12 - Kodak Express Професионал

Google +FacebookTwitterLinkedIn
 

Прибави коментар

Име *:
 
Коментар *:
 
Sitemap     © Всички права запазени. Фомус ООД.     WebDesignBG